O knihe

Piknikové čítanie – Decká z mesta sa (ne)vedia biť

Vážená pani riaditeľka, vážený pán riaditeľ, milé knihovníčky a knihovníci,

máme za sebou jedno z najťažších období, aké nás kedy postrehlo. Strach o naše zdravie, o zdravie našich blízkych a zodpovednosť za nás všetkých nás prinútila zostať dlhú dobu doma, nielen bez kontaktu s našimi najbližšími, ale i s našimi malými čitateľmi. Zrušilo sa veľmi veľa podujatí a besied, vrátane tých mojich, čo mi je nesmierne ľúto, pretože besedy s malými čitateľmi mám veľmi rada.

 

Život sa nám pomaly vracia do normálu, no potrvá ešte dlho, kým prestanú platiť všetky zákazy a obmedzenia. Našťastie, pomaličky sa režim uvoľňuje, najmä pri podujatiach konaných vonku.

Preto som sa rozhodla ponúknuť Vám scenár Piknikového čítania s mojou knižkou Decká z mesta sa (ne)vedia biť, podľa ktorého si môžete ľahko pripraviť milé a poučné podujatie pre deti, prípadne sa inšpirovať pri príprave vlastného podujatia.

 

Na stiahnutie: PIKNIKOVÉ ČÍTANIE s knihou Decká z mesta sa (ne)vedia biť

 

V prípade, ak knižku Decká z mesta sa (ne)vedia biť ešte nemáte a chcete si ju objednať, môžete tak spraviť na našej stránke www.deckazmesta.sk, kde nájdete aj moju novinku – knižku pre menšie detičky Malvínkine Vianoce.

 

V prípade akýchkoľvek otázok ma môžete kontaktovať na mojej mailovej adrese misovicova.kristina@gmail.com.

Budem veľmi rada, ak tento scenár bude pre Vás užitočnou pomôckou a teším sa zase niekedy na osobné stretnutie s Vami i s deťmi.

 

  • Decká z mesta sa (ne)vedia biť

    13.20 s DPH

    Super zábavná knižka, ktorá zaručene pobaví všetkých… aj tých, ktorí doteraz neradi čítali.

    Počet strán: 128
    Väzba: pevná väzba
    Rok vydania: 2018
    Rozmer: 165×215 mm

    ISBN 978-80-973081-7-9

 

No products in the cart.